Veelgestelde vragen

Lineaire Peristaltische Pomp

Wat is een lineaire peristaltische pomp?

Een lineaire peristaltische pomp dankt zijn naam aan de continue stroom die het kan leveren. Dit type is zeer bijzonder en beschikt over een heel ander mechanisme dan de reguliere peristaltische pomp. In tegenstelling tot de normale peristaltische pomp die werkt met een roterend wiel met nokken die op de slang drukken heeft de lineaire peristaltische pomp met meerdere nokken die opeenvolgend de slang samenknijpen. Door deze opeenvolgende beweging ontstaat er een meer lineaire stroom in plaats van de meer pulserende beweging die een normale peristaltische pomp maakt. Mede door de opeenvolgende beweging en het hele mechanisme is een lineaire slangenpomp vaak een meer kostbare oplossing dan een normale slangenpomp.
 
In de onderstaande video kan je de exacte werking van een lineaire peristaltische pomp zien:

Peristaltische pomp kopen?

Wij bieden een breed assortiment aan peristaltische pompen van diverse hoogwaardige merken. In onze webshop kan je peristaltische pompen vinden voor iedere doseertaak. Of u nu op zoek bent naar een slangenpomp met een lage capaciteit of een industriële pomp met een hoge capaciteit en ATEX certificering.

Microdos MP2-R Slangenpomp

Microdos MP2-R

Deze peristaltische slang is onze best verkopende slangenpomp en is door zijn brede inzetbaarheid zeer interessant voor een groot aantal doseertoepassingen.

Watson Marlow QDOS30 Slangenpomp

Watson Marlow Qdos 30

Deze hoogwaardige slangenpomp biedt tal van aansturingsmogelijkheden. De QDOS is een interessante slangenpomp die u heel nauwkeurig kunt instellen.

Microdos MP1 Slangenpomp met Timer

Microdos MP1 met Timer

Deze peristaltische slang is ideaal voor terugkerende doseertaken. Deze slangenpomp is zelfsturend en kan maximaal 10 programma's gedurende 7 dagen afdraaien.

Waarom Dutch Water Tech?

Advies op maat

Hulp nodig bij het selecteren van het juiste product? We helpen u graag!

Ruime voorraad

Al onze producten zijn vrijwel altijd op voorraad en daarom snel geleverd.

Ervaren

We hebben al diverse gemeenten en bedrijven geholpen met waterbehandeling en doseren.

Klanttevredenheid

Geen gezeur. Bent u niet tevreden? Dan zorgen we dat u dat wel wordt. Kijk ook eens bij onze recencies!

Vragen of een offerte nodig?

0164 770 865
info@dutchwatertech.nl