Veelgestelde vragen

Slangenpomp materiaal

Slangenpomp materiaal: Wat is de beste keuze voor mijn slangenpomp?

De slangenpomp is geschikt voor het doseren van een zeer uiteenlopend gamma aan vloeistoffen. Het enige onderdeel van deze peristaltische doseerpomp wat contact maakt met de vloeistof is de peristaltische slang. Het is dan wel van belang het juiste materiaal te kiezen! Beschikbare materialen zijn, afhankelijk van het merk, Santoprene, Silicone, EPDM etc.

Wilt u weten welk materiaal geschikt is voor uw toepassing? Kijkt u dan in deze tabel.

Op onze webshop vindt u slangenpompen met een range van 1 tot 400 liter per uur. Van een zeer eenvoudige slangenpomp met aan/uit tot 4-20 mA aangestuurde pompen welke speciaal ontworpen zijn voor de inzet binnen de industrie. De Qdos van Watson Marlow is zo’n doseerpomp.

De slangenpomp wordt in veel sectoren gebruikt voor de dosering van vloeistoffen. Van de industriële sector tot in de achtertuin bij bijvoorbeeld het toevoegen van chloor aan uw zwembad.

Peristaltische slang kopen?

Wij bieden een breed aanbod aan peristaltische slangen en andere accessoires en spare parts voor uw slangenpomp of doseerinstallatie. Bekijk hieronder een aantal van onze peristaltische slangen die geschikt zijn voor pompen van o.a. Microdos, Watson Marlow en slangenpomp van ander fabrikanten. Deze peristaltische slangen zijn gemaakt van silicone/santopreen en hebben elk hun eigen chemische bestendigheid tegen aggressieve chemische vloeistoffen.

Peristaltische Slang Silicone

Peristaltische Slang Silicone

Deze peristaltische slang is beschikbaar voor een breed aantal slangenpompen en is door zijn silicone materiaal zeer bestendig tegen diverse chemische vloeistoffen.

Peristaltische Slang Santopreen

Peristaltische Slang Santopreen

Deze peristaltische slang is beschikbaar voor een breed aantal slangenpompen en is door zijn santoprene materiaal zeer bestendig tegen diverse chemische vloeistoffen.

Pompkop Peristaltische Pomp

Watson Marlow Qdos 30 Pompkop

Pompkop die is gemaakt voor slangenpompen van Watson Marlow. Beschikt over lekdetectie en is zeer eenvoudig te installeren. Gepatenteerd systeem voor snelle vervanging.

Waarom Dutch Water Tech?

Advies op maat

Hulp nodig bij het selecteren van het juiste product? We helpen u graag!

Ruime voorraad

Al onze producten zijn vrijwel altijd op voorraad en daarom snel geleverd.

Ervaren

We hebben al diverse gemeenten en bedrijven geholpen met waterbehandeling en doseren.

Klanttevredenheid

Geen gezeur. Bent u niet tevreden? Dan zorgen we dat u dat wel wordt. Kijk ook eens bij onze recencies!

Vragen of een offerte nodig?

0164 770 865
info@dutchwatertech.nl