Veelgestelde vragen

Slangenpomp 100 liter per uur

Waar vind ik een slangenpomp die 100 liter per uur kan verpompen?

Een slangenpomp met hoge capaciteit is vaak zeer kostbaar. Dat komt met name omdat deze capaciteit afhankelijk is van een aantal mechanische kenmerken. Een kleine slangenpomp heeft namelijk maar een beperkte capaciteit door het nokkenwiel. 100 liter per uur is in dit geval dan vaak moeilijk te halen. Om een slangenpomp te ontwikkelen die wel deze capaciteit aankan moeten de volgende onderdelen van de slangenpomp in ieder geval aangepast worden om een grote capaciteit aan te kunnen.
 
  • Dikte van de peristaltische slang: De dikte van de slang bepaalt voor een grote mate de maximale vloeistof hoeveelheid die er door de slangenpomp kan worden getransporteerd. Hoe dikker de peristaltische slang, hoe hoger de capaciteit die de slangenpomp aankan.
  • Aantal rotaties dat de rotor van de slangenpomp kan maken: Het aantal rotaties draagt ook bij aan de maximale capaciteit van de pomp. Hoe sneller, hoe hoger de capaciteit die de slangenpomp aankan.
De “normale” slangenpompjes beschikken helaas niet over een dusdanig grote rotor en peristaltische slang die een hoge capaciteit aan moeten kunnen. Echter zijn er op de markt een aantal uitzonderingen waarmee u wel deze capaciteit kunt halen. Deze slangenpompen beschikken over een vele malen grotere rotor en een veel dikkere peristaltische slang waardoor een hoge capaciteit gehaald kan worden.

Slangenpomp 100 liter per uur kopen?

Wij bieden een breed assortiment aan slangenpompen die geschikt zijn voor de meest uiteenlopende doseertaken. In de webshop bieden wij o.a. slangenpompen die een zeer hoge flow aankunnen.

Watson Marlow QDOS30 Slangenpomp

Watson Marlow Qdos 120

Deze hoogwaardige slangenpomp biedt tal van aansturingsmogelijkheden. De QDOS is een interessante slangenpomp die u heel nauwkeurig kunt instellen.

Seko PSH

Peristaltische pomp met een aanpasbare flow rate met een capaciteit van 30 tot maar liefst 120 (!) liter per uur. Betrouwbaar en een hoge prijs-kwaliteit verhouding.

Waarom Dutch Water Tech?

Advies op maat

Hulp nodig bij het selecteren van het juiste product? We helpen u graag!

Ruime voorraad

Al onze producten zijn vrijwel altijd op voorraad en daarom snel geleverd.

Ervaren

We hebben al diverse gemeenten en bedrijven geholpen met waterbehandeling en doseren.

Klanttevredenheid

Geen gezeur. Bent u niet tevreden? Dan zorgen we dat u dat wel wordt. Kijk ook eens bij onze recencies!

Vragen of een offerte nodig?

0164 770 865
info@dutchwatertech.nl