Welke slangenpomp merken zijn er?

In de wereld van de slangenpomp is er veel te doen. Er zijn dan ook veel slangenpomp merken. De slangenpomp wordt ingezet voor zeer diverse taken; als doseerpomp, vuilwaterpomp, lenspomp, putpomp etc. Het zal u dan ook niet verbazen dat er zeer veel verschillende merken zijn. Dutch Water Tech houdt zich voornamelijk bezig met de inzet van peristaltische pompen als doseerpomp voor uiteenlopende vloeistoffen. Voor de doseertoepassingen werken wij met een drietal  merken:

In de wereld van de slangenpomp is er veel te doen. Er zijn dan ook veel slangenpomp merken. De slangenpomp wordt ingezet voor zeer diverse taken; als doseerpomp, vuilwaterpomp, lenspomp, putpomp etc. Het zal u dan ook niet verbazen dat er zeer veel verschillende merken zijn. Dutch Water Tech houdt zich voornamelijk bezig met de inzet van peristaltische pompen als doseerpomp voor uiteenlopende vloeistoffen. Voor de doseertoepassingen werken wij met een drietal  merken.

  • Watson Marlow
  • Microdos
  • FWT

Deze range van peristaltische doseerpompen hebben een goede overlap qua prestaties en prijs/kwaliteit verhouding. Op onze webshop kunt u zien welke typen wij aanbieden.

Watson Marlow Qdos serie

Watson Marlow Qdos 30, 60 en 120.

Vanaf €1279,-

FWT VPER HF slangen-pomp

PSH Slangenpomp van SEKO. Flow tot 120 l/h.

Voor €378,- 

Microdos MP2-R slangenpomp

Microdos MP2-R Slangenpomp

MP2-r van Microdos. Flow tot 20 l/h.

Vanaf €99,-

Watson Marlow slangenpomp

Watson Marlow levert zeer hoogstaande slangenpompen. Deze pompen gaan lang mee, zijn aanstuurbaar middels externe signalen en kennen een zeer ruime keuze op het gebied van peristaltische slangen. Zoekt u een slangenpomp voor de  installaties die u verkoopt? Watson Marlow kent een groot assortiment aan OEM pompen van zeer hoge kwaliteit. Deze kwaliteit komt de betrouwbaarheid van uw installatie ten goede!

Een interessante lijn van Watson Marlow is de Qdos serie. Deze doseerpompen zijn zeer breed inzetbaar en zijn van industriële kwaliteit. De Qdos kenmerkt zich door een brede flowrange, een hoge nauwkeurigheid en topkwaliteit.

Leverbare modellen:

  • Qdos 30
  • Qdos 60
  • Qdos 120

Microdos peristaltische doseerpompen

Microdos is een Italiaanse producent van peristaltische doseerpompen. Deze producent richt zich op de productie van eenvoudig inzetbare, no nonsense slangenpompen. De MP2-r is een goed voorbeeld van deze producten. Doet wat ie moet doen, voor een zeer goede prijs.

De OEM pompen van Microdos worden zeer vaak ingezet in professionele vaatwassers en wasmachines.

De productrange strekt zich uit van de eenvoudige MP1 OEM slangenpompen tot volledige skids voor waterbeheer. Bijvoorbeeld de automatische bewaking van zwembadwater.

U kunt ons aanbod van Microdos vinden op onze webshop.