Merken Slangenpompen

Welke slangenpomp merken zijn er?

In de wereld van de slangenpomp is er veel te doen. Er zijn dan ook veel slangenpomp merken. De slangenpomp wordt ingezet voor zeer diverse taken; als doseerpomp, vuilwaterpomp, lenspomp, putpomp etc. Het zal u dan ook niet verbazen dat er zeer veel verschillende merken zijn. Dutch Water Tech houdt zich voornamelijk bezig met de inzet van peristaltische pompen als doseerpomp voor uiteenlopende vloeistoffen. Voor de doseertoepassingen werken wij met een drietal  merken.

  • Watson Marlow
  • Microdos
  • Seko
  • Fluimac

Deze range van peristaltische doseerpompen hebben een goede overlap qua prestaties en prijs/kwaliteit verhouding. Op onze webshop kunt u zien welke typen wij aanbieden.

Watson Marlow Slangenpompen

Watson Marlow levert zeer hoogstaande slangenpompen. Deze pompen gaan lang mee, zijn aanstuurbaar middels externe signalen en kennen een zeer ruime keuze op het gebied van peristaltische slangen. Zoekt u een slangenpomp voor de  installaties die u verkoopt? Watson Marlow kent een groot assortiment aan OEM pompen van zeer hoge kwaliteit. Deze kwaliteit komt de betrouwbaarheid van uw installatie ten goede!

Een interessante lijn van Watson Marlow is de Qdos serie. Deze doseerpompen zijn zeer breed inzetbaar en zijn van industriële kwaliteit. De Qdos kenmerkt zich door een brede flowrange, een hoge nauwkeurigheid en topkwaliteit.

Leverbare modellen:

  • Qdos 30
  • Qdos 60
  • Qdos 120
Watson Marlow QDOS30 Slangenpomp
Watson Marlow QDOS 30
Microdos MP3 OEM Slangenpomp met Timer
Microdos MP3 OEM Pomp met Timer

Microdos Slangenpompen

Microdos is een Italiaanse producent van peristaltische doseerpompen. Deze producent richt zich op de productie van eenvoudig inzetbare, no nonsense slangenpompen. De MP2-r is een goed voorbeeld van deze producten. Doet wat ie moet doen, voor een zeer goede prijs.

De OEM pompen van Microdos worden zeer vaak ingezet in professionele vaatwassers en wasmachines.

De productrange strekt zich uit van de eenvoudige MP1 OEM slangenpompen tot volledige skids voor waterbeheer. Bijvoorbeeld de automatische bewaking van zwembadwater.

U kunt ons aanbod van Microdos vinden op onze webshop.

Seko Peristaltische Pompen

Seko is een wereldwijd gerenommeerde fabrikant van doseerpompen en doseersystemen met meer dan 40 jaar ervaring. Voor de waterbehandeling in koeltorens, zwembaden en talloze andere industriële processen, Seko levert oplossingen op maat voor elke behoefte dankzij haar specialisatie in het ontwerp en de fabricage van magneet- en motoraangedreven doseerpompen, samen met meet- en analysesystemen.

Seko PSH
Fluimac AS Series

Fluimac Slangenpompen

Fluimac is net als Microdos een Italiaanse producent van peristaltische doseerpompen die bekend staan om hun hoge betrouwbaarheid en zeer hoge capaciteit. Dankzij de multi-inzetbaarheid en de hoge chemische resistentie van deze doseerpompen biedt dit een zeer interessant doseeroplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een pomp voor de grotere doseertaken. In verschillende industrieën.

Bekijk producten op Dutch Water Tech

Microdos MP2-R Slangenpomp

Microdos MP2-R

Al vanaf €99,-

Watson Marlow QDOS30 Slangenpomp

Watson Marlow 30, 60 en 120

Al vanaf €1.385,-

SEKO PSH Slangenpomp

Al vanaf €378,-

Waarom Dutch Water Tech?

Advies op maat

Hulp nodig bij het selecteren van het juiste product? We helpen u graag!

Ruime voorraad

Al onze producten zijn vrijwel altijd op voorraad en daarom snel geleverd.

Ervaren

We hebben al diverse gemeenten en bedrijven geholpen met waterbehandeling en doseren.

Klanttevredenheid

Geen gezeur. Bent u niet tevreden? Dan zorgen we dat u dat wel wordt. Kijk ook eens bij onze recencies!

Vragen of een offerte nodig?

0164 770 865
info@dutchwatertech.nl